Bamboe sokken

MEER SOKKEN = MEER KORTING

2-3 paar sokken 10% Korting | 4-5 paar sokken 20% Korting | 6+ paar sokken 30% Korting  

2-3 paar sokken 10% Korting
4-5 paar sokken 20% Korting 
 6+ paar sokken 30% Korting  

Bescherm jouw voeten met bamboe sokken

De SQQUADD sokken hebben een hoogwaardige kwaliteit. Dit is ook direct te merken als je de sokken aantrekt. Het voelt zacht, maar stevig aan. Wij geloven in de kracht van bamboe. Want bamboe heeft sterke vezels. Deze vezels zorgen voor een goede isolatie, waardoor de sokken een ademende werking hebben. Jouw voeten gaan langer fris ruiken en je hebt minder last van zweet. Bamboe is antibacterieel en beschermt jouw voeten tegen schimmels. 
Bescherm jouw voeten tegen zweet, geur en schimmels met SQQUADD Bamboe Sokken!

Bamboe sokken

Voor hem en haar hebben wij de classic, modern, basic en cool modellen beschikbaar. De classic en modern bamboe sokken hebben 1 kleur en zijn voorzien van het SQQUADD logo of beeldmerk. Ideaal voor een stijlvolle en moderne look. Voor een meer casual look zijn de basic en cool modellen beschikbaar. Smart Casual is een groeiende trend waarbij een combinatie wordt gezocht tussen netjes en casual, met een eigen identiteit. En die bepaal je zelf door de kleuren te kiezen die passen bij jouw stijl. De casual bamboe sokken zijn kleurrijk en te combineren met iedere outfit.

Ideaal voor een gevoelige huid

Heb je last van een gevoelige huid of last van allergieën? Dan zijn onze bamboe sokken ideaal voor jou. Bamboe is namelijk hypoallergeen en dit zorgt er voor dat er geen irritaties aan je voeten ontstaan. Door de thermo-control van bamboe zorgen de bamboe sokken voor warme voeten in de winter en verkoeling in de zomer. Bamboe is van nature ook UV-beschermend en filtert 98% van de schadelijke UV-stralen.

Zeer goede pasvorm

Door de geribbelde kant aan de bovenzijde van de sokken en een extra verstevigde hak hebben de SQQUADD bamboe sokken een perfecte pasvorm. De naden aan de teenzijde zijn op een speciale manier verwerkt, waardoor je deze niet voelt. Alles is er op gericht dat de SQQUADD bamboe sokken jou een comfortabele draagcomfort bieden.