Voor 15.00u besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €35,-

40% korting op alle sokken en boxers

Bamboe sokken en ondergoed retourneren

Uw SQQUADD bestelling retouren

Misschien ben je van gedachten veranderd of voldoen de producten niet aan je verwachtingen. Dat kan. Bij SQQUADD heb je altijd de mogelijkheid om je bestelling te retouren. Wij houden ons aan de volgende regels:

retouren
  1. De wettelijke bedenktijd is veertien dagen. Binnen deze termijn kun je de SQQUADD Bamboo Wear producten inruilen of omruilen. Je kiest bijvoorbeeld aan andere maat of model of je wilt graag je aankoopbedrag terug.
  2. Je kunt de sokken of ondergoed alleen terugsturen als deze in originele staat, onbeschadigd, ongedragen en ongewassen zijn.
  3. Als je de bamboe sokken of ondergoed terugstuurt, gebruik dan de originele verpakking (het iconische zwarte brievenbuspakket met SQQUADD-logo). Deze is voorzien van een extra plakstrip. Stop de sokken of ondergoed terug in de verpakking en sluit deze af met de plakstrip.
  4. Vul het retourformulier (herroepingsformulier) in en voeg het bij je retourverzending. Op dit formulier kun je omschrijven waarom je de SQQUADD Bamboo Wear producten terugstuurt. Het is niet verplicht. Wij stellen het wel enorm op prijs, want op deze manier help je onze producten en service te verbeteren.
  5. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. De verzendkosten voor vervangende producten nemen wij voor onze rekening.
  6. Zodra jouw retourzending binnen is, nemen wij deze zo snel mogelijk in behandeling. Je krijgt dan jouw aankoopbedrag teruggestort of wij sturen een vervangend product toe.

Retouradres SQQUADD Bamboo Wear

Je stuurt de retourzending naar het volgende adres:

SQQUADD Bamboo Wear
Postbus 7015
5980 AA Panningen
Nederland

TIP: Schrijf het retouradres op een los stuk papier en plak dit over het oude adreslabel.
TIP: Stuur ons een e-mail met de melding dat je de SQQUADD Bamboo Wear hebt geretourneerd. Dan kunnen we de retourzending sneller in behandeling nemen. Vermeld daarbij het bestelnummer. De e-mail kun je sturen naar: info@sqquadd.com.

Terugbetaling

  • Als jouw retourzending binnen is, nemen wij deze zo snel mogelijk in behandeling.
  • Je krijgt jouw aankoopbedrag (incl. verzendkosten) teruggestort of wij sturen een vervangend product naar je op.
  • De terugbetaling wordt in gang gezet als de geretourneerde producten door ons in goede staat zijn ontvangen.
  • Als je de producten met korting hebt besteld en maar een deel terugstuurt, dan wordt de korting evenredig berekend en gecompenseerd met je terugbetaling.

Hulp nodig bij je retour?

Als je nog vragen hebt, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: +31 (0)85 13 08 217.
Je kunt je ook mailen naar: info@sqquadd.com