Retouren

Retourneren

Na het ontvangen van de SQQUADD bamboe sokken ben je misschien van gedachten veranderd of de sokken voldoen niet aan je verwachtingen. Dan heb je de mogelijkheid om de SQQUADD bamboe sokken te retourneren. Wij hebben een aantal regels waaraan onze retouren moeten voldoen:

SQQUADD Bamboe Sokken - retouren
  1. Er is een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn kan je de SQQUADD bamboe sokken in- of omruilen. Je kunt dan kiezen voor een andere maat of model sok, of je kiest voor een terugbetaling van je aankoopbedrag.
  2. Je kunt de SQQUADD bamboe sokken alleen terugsturen als deze in de originele staat, onbeschadigd, ongedragen en ongewassen zijn.
  3. Voor het terugsturen van de SQQUADD bamboe sokken kan je gebruik maken van de originele verpakking (het iconische zwarte brievenbuspakket met SQQUADD logo erop). Deze is voorzien van een extra plakstrip. Stop de sokken terug in de verpakking en sluit deze af met de plakstrip.
  4. Vergeet niet om ons retourformulier (ofwel het herroepingsformulier) in te vullen en mee terug te sturen met de retourzending. Je kunt op het formulier ook omschrijven om welke reden je de SQQUADD bamboe sokken terugstuurt, maar je bent daartoe niet verplicht. Wij stellen het op prijs als je het wel doet, dit helpt ons namelijk om onze sokken of onze service verder te verbeteren.
  5. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. De verzendkosten voor eventuele vervangende producten nemen wij voor onze rekening.

Retouradres

De retourzending mag je terugsturen naar het volgende adres:

SQQUADD
Postbus 7015
5980 AA Panningen
Nederland

Zodra jouw retourzending bij ons binnen is, wordt deze door ons zo snel mogelijk in behandeling genomen. Je krijgt dan jouw aankoopbedrag teruggestort, of wij sturen een vervangend product toe.

TIP: Schrijf het retouradres op een los stuk papier en plak deze over het oude adreslabel heen.

TIP: Stuur ons ook een e-mail met de melding dat je de SQQUADD bamboe sokken hebt geretourneerd. Vermeld daarbij ook het bestelnummer. De e-mail kan je sturen naar: info@sqquadd.com.

Terugbetaling?

Zodra jouw retourzending bij ons binnen is, wordt deze door ons zo snel mogelijk in behandeling genomen. Je krijgt dan jouw aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten teruggestort, of wij sturen een vervangend product toe. De terugbetaling wordt in gang gezet wanneer de geretourneerde SQQUADD bamboe sokken in goede staat door ons zijn ontvangen. Als je bij de betaling gebruik hebt gemaakt van een korting en je retourneert een deel van je bestelling, dan wordt de korting naar evenredigheid met de terugbetaling gecompenseerd.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen over onze retouren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Je kunt ons bellen op: 085-1308217
Of mailen naar: info@sqquadd.com