over ons

Officiële webshop SQQUADD

Welkom bij de officiële webshop van SQQUADD. Op deze webshop vind je de iconische SQQUADD bamboe sokken, SQQUADD kindersokken en SQQUADD bamboe footies voor hem en voor haar. De bamboe sokken van SQQUADD staan bekend om haar hoge kwaliteit. Het SQQUADD logo in de vorm van een oude Trojaanse helm staat voor ‘bescherming’. De sokken van SQQUADD bieden dan ook optimale bescherming aan je voeten, omdat het beste materiaal is gebruikt en er continue aandacht is voor kwaliteit tijdens het ontwerp- en fabricageproces. Meer weten over ons? Lees dan verder.

SQQUADD Bamboe Sokken- Beschermen

“Protect your feet with SQQUADD Bamboo Socks!”

Wij geloven in de kracht van bamboe

In onze zoektocht naar het beste materiaal voor onze sokken, zijn wij uitgekomen op bamboe. Bamboe is namelijk een natuurlijk product en daardoor minder belastend voor het milieu en heeft krachtige eigenschappen:

Bamboe is antibacterieel en voorkomt ongewenste transpiratiegeur. Bamboe is tevens hypoallergeen waardoor er geen irritaties aan je voeten ontstaan. Voor mensen met diabetes of een gevoelige huid zijn de SQQUADD bamboe sokken dan ook zeer geschikt. Door de thermo-control van bamboe zorgen de SQQUADD bamboe sokken voor warme voeten in de winter en verkoeling in de zomer. De sterke vezels van bamboe zijn ook zijdezacht en dragen bij aan een maximaal draagcomfort.

SQQUADD Bamboe Sokken - bamboe
BAMBOE
SQQUADD Bamboe Sokken - uv-bescherming
UV-BESCHERMING
SQQUADD Bamboe Sokken - zijdezacht
ZIJDEZACHT
SQQUADD Bamboe Sokken - thermo-control
THERMO-CONTROL
SQQUADD Bamboe Sokken - ademend
ADEMEND
SQQUADD Bamboe Sokken- milieuvriendelijk
MILIEU-VRIENDELIJK

Kwaliteit

Naast de sterke eigenschappen van bamboe is er in het fabricageproces veel aandacht voor de kwaliteit van onze sokken. Op verschillende aspecten van onze bamboe sokken worden hoge eisen gesteld:

SQQUADD Bamboe Sokken - kwaliteit
  1. De elastische geribbelde rand zorgt voor een goede grip zodat de sok niet omlaag zakt. De speciale verwerking van elastaandraad in de rand zorgt voor een perfecte en niet knellende grip. Ideaal voor mensen die last hebben van spatadertjes of geen afdruk van de sok op de been willen.
  2. De samenstelling van de sok bestaat uit 80% bamboe, 18% nylon en 2% elastaan. De sokken voelen zijdezacht aan en de kwaliteit van de sok voel je direct.
  3. De naden aan de teenzijde zijn extra verstevigd en op een speciale manier verwerkt, waardoor je de naden niet voelt.
  4. Het SQQUADD logo of beeldmerk (Trojaanse helm) komt altijd terug op onze sokken voor de herkenbaarheid. Dan weet je dat je bamboe sokken draagt van een hoogwaardige kwaliteit.
  5. De hakken zijn extra verstevigd en zorgen voor een zeer hoog draagcomfort.

Design by SQQUADD

Het design van onze bamboe sokken is erop gericht dat de sokken door iedereen gedragen kan worden. Zo kunnen de SQQUADD bamboe sokken zowel door de man/jongen als door de vrouw/meisje gedragen worden. Jij kiest de kleur sokken die het beste bij jou passen of waar jij je goed in voelt. Wij zorgen voor een steeds bredere collectie aan kleuren en modellen. Er is altijd een SQQUADD bamboe sok die bij jouw stijl past.