Voor 15.00u besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €35,-

40% korting op alle sokken en boxers

Bamboe sokken Heren Classic Grijs 10-pack

Onze grijze bamboe sokken zijn gebundeld in een 10-pack. Dus 10 paar grijze sokken, tegen een gereduceerde prijs. De grijze sokken behoren in onze top 3 van best verkochte sokken. Daarom krijg je met deze bundel de beste prijs. Want bij ons geldt: meer sokken is meer korting. De bamboe sokken zijn van hoge kwaliteit en zitten zeer comfortabel om jouw voeten.

 59,99  35,99

3,60 p/st

[DDITStaffelTabel]
Kleur / Print
Zwart
Grijs
Blauw
bamboo
Premium kwaliteit
Bamboe
zijdezacht
Zijdezacht en
comfortabel
globe
Productie in
Europa
Luchtig in de zomer
Isoleert in de winter

Bamboe sokken Heren Classic Grijs 10-pack

Grijze bamboe sokken

Onze bamboe sokken zijn uniseks, dus perfect voor de man of vrouw. Deze grijze bamboe sok kan je dragen onder een pak, tijdens het sporten of in je vrijetijd. De sokken bieden een zeer hoog draagcomfort en hebben een uitstekende pasvorm. De sok voelt zijdezacht aan en blijft de hele dag comfortabel om je voeten zitten. De klassieke bamboe sokken zijn ook te verkrijgen in de kleuren blauw en zwart.

Voordelen van SQQUADD

Bamboe is mileuvriendelijk

Bamboe heeft als sterke eigenschap dat het goed is voor het milieu. Bamboe groeit namelijk erg snel zonder enige bestrijdingsmiddelen; ongeveer 1 meter per dag. En om te groeien heeft bamboe alleen zonlicht en weinig water nodig. Bamboe bevrucht ook de grond op kale of bijvoorbeeld afgebrande vlakken en biedt hierdoor een zeer gunstig leefklimaat voor veel dieren.

Kwaliteit

Naast de sterke eigenschappen van bamboe is er in het fabricageproces veel aandacht voor de kwaliteit van onze sokken. Op verschillende aspecten van
onze bamboe sokken worden hoge eisen gesteld:

grijze bamboe sokken

Kwaliteit Sokken

In ons hele ontwerp- en productieproces is bij elke sok aandacht voor de beste kwaliteit. Versteviging in het hakgedeelte, het ribbelrandje aan de bovenkant en de samenstelling van materialen. Over alles is nagedacht. Ultiem comfort met de beste kwaliteit dus en dat merk je bijvoorbeeld aan:

  1. De elastische ribbelrand, zodat je sok niet omlaag zakt. De speciale elastaandraad zorgt voor de perfecte grip. Niet knellend, geen afzakkers. Ideaal voor mensen die geen afdruk van de sok op hun been willen of mensen met spataderen. 
  2. De zijdezachte sokken die bestaan uit 80% bamboe, 18% nylon en 2% elastaan.
  3. De teenzijde die op een speciale manier verwerkt is waardoor er minder snel gaatjes in komen en die een naadloos gevoel geven. 
  4. Het SQQUADD logo of beeldmerk (Trojaanse helm) komt altijd terug op onze sokken voor de herkenbaarheid. Dan weet je dat je bamboe sokken draagt van hoogwaardige kwaliteit.
  5. De verstevigde hak en het zeer hoge draagcomfort van de sokken.

Wasvoorschriften

Om zo lang mogelijk te genieten van de SQQUADD Bamboe producten adviseren wij je om te wassen op lage temperaturen. Wassen op 30°C of 40°C graden is voldoende. Gebruik geen chloor of bleekmiddelen tijdens het wassen. En strijken is zeker niet nodig. Aan de waslijn laten drogen is meer dan voldoende.
Meer tips? Bekijk dan onze pagina voor de wasvoorschriften of klik hier.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Beoordeling toevoegen
Bamboe sokken Heren Classic Grijs 10-pack Bamboe sokken Heren Classic Grijs 10-pack
Waardering*
0/5
* waardering is vereist
Je beoordeling
* Beoordeling is vereist
Naam
* Naam is vereist