Voor 16.00u besteld, vandaag verzonden

NL + BE gratis verzending vanaf 35,-

delivery-box

Alles in eigen voorraad

Zijn bamboe sokken duurzaam?

Bamboe sokken

Zijn bamboe sokken duurzaam? Wij leggen je uit wat bamboe sokken duurzaam maakt en waarom jij ook voor bamboe sokken moet kiezen!

Duurzaamheid is een hot topic, maar ook een containerbegrip waar iedereen mee lijkt te strooien. Je weet dat het te maken heeft met ‘goed zijn voor de aarde’. En ja, we willen er allemaal ‘iets’ mee. Maar wat betekent dat voor jou? Bewuste keuzes op dagelijkse basis, zonder dat het je extra moeite kost. Zijn bamboe sokken duurzaam? Ja is het antwoord! In textiel van bamboe schuilen veel meer groene keuzes dan je zou verwachten.

Met bamboe sokken zet je letterlijk elke dag een duurzame stap in de goede richting.

Steeds vaker hoor je over de vervuiling van de kledingindustrie. Dat zet mensen aan het denken. Over het productieproces, maar ook over textielverspilling. Uit onderzoek blijkt zelfs dat er elke seconde(!) een vuiniswagen vol kleding wordt weggegooid en verbrand. Tijd voor bewuste keuzes? Dat is eigenlijk geen vraag meer. Vooral als het om dagelijkse items, zoals je sokken gaat.

Bamboe sokken, duurzaam en hoge kwaliteit

Sokken van bamboe zijn van superstevige kwaliteit en ze voelen zacht aan. En spoiler: dat blijft zo. Door de stevige vezels van de bamboeplant, is de kans op zomaar een gat in je sokken veel kleiner. Bamboe sokken slijten simpelweg minder snel. Het is natuurlijk fijn dat JIJ er langer mee kunt doen, maar het is ook een uitkomst voor je kids!

Als je sokken koopt, doe je dat nooit in alleen één maat. Het is altijd een range van bijvoorbeeld 39-42 of 43-46. Voor volwassenen maakt dat niet zoveel uit, maar voor jongens en meisjes natuurlijk wel. Hun voeten groeien nog (soms zelfs sneller dan je wilt!). Gelukkig voldoen bamboe sokken voor kinderen ook aan diezelfde stevige kwaliteit. Net zo duurzaam dus en: jong geleerd, is oud gedaan.

Ben jij ‘Team Duurzaam’? SQQUADD wel!

En dat is niet de enige verantwoorde keuze die we maken. Voor SQQUADD is duurzaamheid een belangrijk onderwerp. Het speelt een rol in alle stappen van het sokkenproces. Zo werkt onze partnerfabriek alleen met eerlijke producten en materialen. In onze webshop werken we met staffelkorting, zo maken we ook de verzending van onze bamboe sokken duurzaam.

Meer sokken = Meer korting
2-3 paar sokken10% Korting
4-5 paar sokken20% Korting
6 paar sokken of meer30% Korting
Duurzame bamboesokken
Zijn bamboe sokken duurzaam? - SQQUADD

Niet alleen goed voor jouw portemonnee, maar ook voor het milieu. We versturen hiermee namelijk meer sokken in één keer, zodat de bezorgers minder vaak op pad hoeven. Bovendien besparen we op deze manier verpakkingsmateriaal. En de verpakkingen díe we gebruiken, zijn gemaakt van gerecycled karton. Dat maakt ook de verzending van onze bamboe sokken duurzaam! Reden genoeg om voor duurzaam én korting te gaan, toch?