Bamboe kindersokken

MEER SOKKEN = MEER KORTING

2-3 paar sokken 10% Korting | 4-5 paar sokken 20% Korting | 6+ paar sokken 30% Korting  

2-3 paar sokken 10% Korting
4-5 paar sokken 20% Korting 
 6+ paar sokken 30% Korting  

Bescherm jouw voeten met bamboe sokken

De SQQUADD sokken hebben een hoogwaardige kwaliteit. Dit is ook direct te merken als je de sokken aantrekt. Het voelt zacht, maar stevig aan. Wij geloven in de kracht van bamboe. Want bamboe heeft sterke vezels. Deze vezels zorgen voor een goede isolatie, waardoor de sokken een ademende werking hebben. Jouw voeten gaan langer fris ruiken en je hebt minder last van zweet. Bamboe is antibacterieel en beschermt jouw voeten tegen schimmels. 
Bescherm jouw voeten tegen zweet, geur en schimmels met SQQUADD Bamboe Sokken!

Bamboe kindersokken

Voor de kleintjes onder ons zijn de kinder bamboe sokken beschikbaar. Ook zij verdienen de beste kwaliteit sokken voor een goede bescherming van de voeten. De kinder bamboe sokken zijn beschikbaar in de lijnen star en dots. Zowel de star– als de dots-lijn zijn in diverse vrolijke kleuren beschikbaar, waarbij de bamboe sokken zijn voorzien van sterretjes of rondjes. De kinder bamboe sokken zijn beschikbaar vanaf maat 23.

Voor jongens en meisjes

Het stoere design van de SQQUADD bamboe kindersokken is geschikt voor jongens en meisjes. De kinder bamboe sokken zijn vernoemd naar verschillende dieren en hebben ook de kleurtjes van deze dieren. Zo is er de PIG bamboe sok in de kleuren roze en wit. Of de GIRAFFE bamboe sok in de kleuren geel en bruin. Ook is er de PANDA bamboe sok in de kleuren zwart en wit. Andere diertjes zijn TIGER, ELEPHANT en PARROT.

Naadloze bamboe sokken

Onze bamboe sokken zijn 100% naadloos. Dit betekent dat de naden niet voelbaar zijn en direct heerlijk zitten wanneer je ze aantrekt. Ideaal voor de kindervoetjes die hier vaak last van hebben. Ook zijn de naden aan de teenzijden maar ook de hakzijde extra verstevigd, zodat er niet snel gaatjes ontstaan. Sokken slijten sneller bij kinderen, vanwege de vele wrijvingen. Dan is het ideaal om sokken te dragen die perfect zitten en van hoge kwaliteit zijn, zoals onze bamboe sokken.