2-Pack Black Men Footies

De onzichtbare sokken voor in de schoenen. Deze lage bamboe sokken in de kleur zwart zijn voorzien van een antislip bij de hiel en zorgt voor een goede draagcomfort. De sok voelt zijdezacht aan en blijft de hele dag comfortabel om uw voeten zitten. Door de ademende werking van de sok blijven uw voeten ook de hele dag fris.

7,95

Wissen

MEER SOKKEN = MEER KORTING

Tot wel 30% korting met onze staffelkorting
AantalKorting
2-3 paar sokken10% Korting
4-5 paar sokken20% Korting
6 paar sokken of meer30% Korting

BLACK MEN FOOTIES

De onzichtbare bamboe sokken voor in de schoenen en aangepast voor de mannelijke vormen van de voet. Deze 2-Pack Black Men Footies in de kleur zwart zijn voorzien van een antislip bij de hiel en zorgt voor een goed draagcomfort. De lage sok voelt zijdezacht aan en blijft de hele dag comfortabel om uw voeten zitten. Door de ademende werking van de sok blijven uw voeten ook de hele dag fris. De footies zijn alleen per 2-pack te verkrijgen. Ook is deze lage bamboe sok beschikbaar in de kleur wit.

Alle SQQUADD Bamboe Sokken worden van 100% bamboe touw gemaakt. De samenstelling van een sok bestaat uit 80% bamboe, 18% nylon en 2% elastaan. De zijdezachte stof van bamboe heeft zeer sterke vezels, waardoor de sokken een lange levensduur hebben. Door de open structuur van bamboe vezels, zijn de bamboe sokken in de zomer erg verkoelend en in de winter heerlijk warm. Door de ademende werking van de bamboe sokken blijven jouw voeten ook de hele dag fris en heb je minder last van zweet.

Om zo lang mogelijk te genieten van de SQQUADD Bamboe Sokken adviseren wij je om de bamboe sokken te wassen op lage temperaturen. Wassen op 30°C of 40°C is voldoende. Gebruik geen chloor of bleekmiddelen tijdens het wassen. En strijken is zeker niet nodig. Aan de waslijn laten drogen is meer dan voldoende. Meer tips? Bekijk dan onze pagina voor de wasvoorschriften.

Bamboe is milieuvriendelijk
Bamboe heeft als sterke eigenschap dat het goed is voor het milieu. Bamboe groeit namelijk erg snel zonder enige bestrijdingsmiddelen; ongeveer 1 meter per dag. En om te groeien heeft bamboe alleen zonlicht en weinig water nodig. Bamboe bevrucht ook de grond op kale of bijvoorbeeld afgebrande vlakken en biedt hierdoor een zeer gunstig leefklimaat voor veel dieren.

MEER SOKKEN = MEER KORTING

Tot wel 30% korting met onze staffelkorting
AantalKorting
2-3 paar sokken10% Korting
4-5 paar sokken20% Korting
6 paar sokken of meer30% Korting