Voor 15.00u besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €35,-

40% korting op alle sokken en boxers

Bamboe ondergoed duurzaam,Duurzaam bamboe ondergoed,Duurzaam ondergoed heren,Duurzaam ondergoed,Duurzame boxershorts,Duurzaam ondergoed mannen,Milieuvriendelijk ondergoed

Meer Artikelen = Meer korting

2 artikelen = 10% korting
4 artikelen = 20% korting

*Met uitzondering van Kennismakingspakketten en in combinatie met andere acties

Waarom onze klanten tevreden zijn:

Geen voelbare naden
Slijtvast
Sublieme afwerking
Perfecte pasvorm
Zijdezacht

bamboo
Premium kwaliteit
Bamboe
zijdezacht
Zijdezacht en
comfortabel
globe
Productie in
Europa
Luchtig in de zomer
Isoleert in de winter

Bamboe ondergoed duurzaam

Is bamboe ondergoed duurzaam? Jazeker! Bij SQQUADD ben je ervan verzekerd dat je duurzaam ondergoed koopt. Wat houdt duurzaam ondergoed nu precies in? Het moet goed voor de aarde zijn, lang meegaan en een milieubewuste keuze zijn. Het bamboe ondergoed van SQQUADD voldoet aan al deze zaken. Zo kun je lang genieten van onze kwaliteit bamboe ondergoed en weet je zeker dat dit op een milieuvriendelijke en duurzame manier is geproduceerd. Verder stimuleren wij met onze stapelkortingen om meerdere producten in één keer te kopen. Hierdoor zijn er minder transport momenten nodig waardoor er minder CO2 wordt uitgestoten. Van productie tot aan transport, bij alles denken we aan duurzaamheid.

Waarom is bamboe ondergoed duurzaam?

Voor de groei van bamboe worden er geen schadelijke middelen of stoffen gebruikt. Zo heeft de bamboeplant zeer weinig middelen nodig om te groeien. Tegelijkertijd is de bamboeplant een van de snelst groeiende planten ter wereld. Nog een groot probleem in de wereld is het weggooien van kleding. Er wordt dagelijks enorm veel kleding weggegooid en verbrand. Met ons duurzaam ondergoed weet je zeker dat je geen gaten krijgt en dat de pasvorm blijft zoals het hoort. Zo kun je lang genieten van ons ondergoed en hoef je het niet weg te gooien. Verder neemt bamboe veel CO2 op uit de lucht en proberen wij onze CO2 uitstoot te verminderen tijdens iedere fase van ons bedrijf. Dit doen we omdat het milieu een belangrijk onderdeel is van de bedrijfsvoering bij SQQUADD. Het antwoord is dus JA , SQQUADD bamboe ondergoed is duurzaam.

Duurzaam ondergoed heren

Op zoek naar duurzaam ondergoed voor heren? Dan zijn onze duurzame boxershorts perfect voor jou. Het vinden van duurzaam ondergoed voor mannen is niet gemakkelijk tegenwoordig. Veel bedrijven gebruiken de term duurzaam als verkooppunt. Maar hoe weet je nu of dit ook echt zo is? De duurzame boxershorts van SQQUADD zijn gemaakt van bamboe. Bamboe is niet alleen een milieubewust materiaal om te gebruiken door de efficiëntie, maar ook vanwege de kwaliteit. De bamboevezel is ijzersterk en tegelijkertijd zijdezacht. Hierdoor is ons bamboe ondergoed erg duurzaam. Met de sterkte en kwaliteit van het materiaal weet je zeker dat je duurzame boxershort niet kapot gaat. Terwijl de zijdezachtheid, lichte stretch en perfecte pasvorm ervoor zorgen dat je ondergoed altijd comfortabel zit.

Veelgestelde vragen over duurzaamheid bamboe

Bij milieuvriendelijk ondergoed wordt er gekeken naar materialen die goed zijn voor de aarde en een lange tijd gedragen kunnen worden. Zo is bamboe een materiaal dat veel CO2 opneemt en weinig middelen nodig heeft om te groeien. Door de duurzaamheid van ons bamboe ondergoed kun je het een lange tijd dragen. Hierdoor proberen wij het weggooien van kleding te verminderen.

Bamboe is een heel duurzaam materiaal vanwege de efficiëntie van de groei. Zonder veel middelen nodig te hebben kunnen enkele bamboeplanten zelfs bijna 1 meter per dag groeien. Tegelijkertijd is de bamboevezel extreem sterk waardoor producten van bamboe heel duurzaam zijn.

SOKKEN MET KORTING

Bamboesokken met korting scoren? Dan zit je helemaal goed bij SQQUADD. Bij ons betekent ‘meer sokken’ ook méér besparen! Hoe meer je in één keer bestelt, hoe hoger de korting is. Je bespaart al snel 15% op de beste sokken met onze unieke staffel korting. En dat is niet alleen fijn voor jouw portemonnee, maar ook voor het milieu. Hoe dan? Nou..

  • Als je meer sokken in één keer bestelt, zijn er minder bezorgmomenten.
  • Met minder verzendingen houden we onze CO2-footprint zo klein mogelijk.
  • Bamboe is een duurzaam en milieuvriendelijk product..
  • ..en als jij gebruikmaakt van de staffelkorting, draag jij ook bij aan een beter milieu!

MEER SOKKEN = MEER KORTING

2-3 artikelen 10% Korting
4 of meer artikelen 20% Korting
Bamboe ondergoed duurzaam,Duurzaam bamboe ondergoed,Duurzaam ondergoed heren,Duurzaam ondergoed,Duurzame boxershorts,Duurzaam ondergoed mannen,Milieuvriendelijk ondergoed