Vóór 15:00 besteld, zelfde dag verzonden
Fruit Melon Sock
Fruit Melon Sock
Fruit Melon Sock
Cool Green-Blue Sock

Fruit Melon Sock

FRUIT MELON SOCK

Deze gave bamboe sokken met prints van meloenen, laten je de hele dag stralen. Het maakt niet uit onder welke kleding je deze sokken draagt, het past er gewoon prima bij. Naast de gave look, blijven je voeten ook langer fris door de ademende werking van de sokken en heb je minder last van zweet.

Eigenschappen

 • Premium bamboe kwaliteit
 • Zeer hoog draagcomfort
 • Naadloos aan de teenzijde
 • Unisex bamboe sokken
 • Beschikbaar in grote maten
 • Materiaal: 80% bamboe, 18% nylon, 2% elastaan

 8,95

Wissen
bamboo
Premium kwaliteit
Bamboe
zijdezacht
Zijdezacht en
comfortabel
globe
Productie in
Europa
delivery-box
Vóór 15:00 besteld
zelfde dag verzonden

MELOEN BAMBOE SOKKEN
Deze vrolijke sokkenlijn bestaat uit 3 fruitsokken gemaakt van bamboe: Bananen Sokken, Kersen Sokken en Meloen Sokken. Ieder model heeft haar eigen uitstaling en identiteit en brengt meer kleur in jouw leven. De sokken zijn unisex. Dat betekent dat de sokken gedragen kunnen worden door hem en haar. Er is altijd wel een bamboe sok die bij jouw stijl past.

MATERIALEN
Alle SQQUADD Bamboe Sokken worden van 100% bamboe touw gemaakt. De samenstelling van een sok bestaat uit 80% bamboe, 18% nylon en 2% elastaan. De zijdezachte stof van bamboe heeft zeer sterke vezels, waardoor de sokken een lange levensduur hebben. Door de open structuur van bamboe vezels, zijn de bamboe sokken in de zomer erg verkoelend en in de winter heerlijk warm. Door de ademende werking van de bamboe sokken blijven jouw voeten ook de hele dag fris en heb je minder last van zweet.

WASVOORSCHRIFTEN
Om zo lang mogelijk te genieten van de SQQUADD Bamboe Sokken adviseren wij je om de bamboe sokken te wassen op lage temperaturen. Wassen op 30°C of 40°C graden is voldoende. Gebruik geen chloor of bleekmiddelen tijdens het wassen. En strijken is zeker niet nodig. Aan de waslijn laten drogen is meer dan voldoende. Meer tips? Bekijk dan onze pagina voor de wasvoorschriften of lees onze blog met extra tips.

Bamboe is milieuvriendelijk
Bamboe heeft als sterke eigenschap dat het goed is voor het milieu. Bamboe groeit namelijk erg snel zonder enige bestrijdingsmiddelen; ongeveer 1 meter per dag. En om te groeien heeft bamboe alleen zonlicht en weinig water nodig. Bamboe bevrucht ook de grond op kale of bijvoorbeeld afgebrande vlakken en biedt hierdoor een zeer gunstig leefklimaat voor veel dieren.

 

MEER SOKKEN = MEER KORTING
Tot wel 30% korting met onze staffelkorting
Aantal Korting
2-3 Paar sokken 10% korting
4-5 Paar sokken 20% korting
6 Paar sokken of meer 30% korting
Wasvoorschriften

Om zo lang mogelijk te genieten van de SQQUADD Bamboe Sokken adviseren wij je om de bamboe sokken te wassen op lage temperaturen. Wassen op 30°C of 40°C graden is voldoende. Gebruik geen chloor of bleekmiddelen tijdens het wassen. En strijken is zeker niet nodig. Aan de waslijn laten drogen is meer dan voldoende.

Meer tips? Bekijk dan onze pagina voor de wasvoorschriften of klik hier.

Bamboe is mileuvriendelijk

Bamboe heeft als sterke eigenschap dat het goed is voor het milieu. Bamboe groeit namelijk erg snel zonder enige bestrijdingsmiddelen; ongeveer 1 meter per dag. En om te groeien heeft bamboe alleen zonlicht en weinig water nodig. Bamboe bevrucht ook de grond op kale of bijvoorbeeld afgebrande vlakken en biedt hierdoor een zeer gunstig leefklimaat voor veel dieren.

Kwaliteit

Naast de sterke eigenschappen van bamboe is er in het fabricageproces veel aandacht voor de kwaliteit van onze sokken. Op verschillende aspecten van
onze bamboe sokken worden hoge eisen gesteld:

 1. De elastische geribbelde rand zorgt voor een goede grip zodat de sok niet omlaag zakt. de speciale verwerking van elastaandraad in de rand zorgt voor een perfecte en niet knellende grip.
 2. De samenstelling van de sok bestaat uit: 80% bamboe, 18% nylon en 2% elastaan.
 3. De naden aan de teenzijde zijn extra verstevigd en op een speciale manier verwerkt, waardoor je de naden niet voelt.
 4. Het SQQUADD logo of beeldmerk (Trojaanse helm) komt altijd terug op onze sokken voor de herkenbaarheid. Dan weet je dat je bamboe sokken draagt van hoogwaardige kwaliteit
 5. De hakken zijn extra verstevigd en zorgen voor een zeer hoog draagcomfort.