Basic Grey-Pink Sock

De vrijetijdssokken voor hem en haar. Deze bamboe sokken in de kleurencombinatie grijs-roze bieden een zeer hoog draagcomfort en hebben een goede pasvorm. De sok voelt zijdezacht aan en blijft de hele dag comfortabel om uw voeten zitten. Door de ademende werking van de sok blijven uw voeten ook de hele dag fris.

7,95

Wissen

MEER SOKKEN = MEER KORTING

Tot wel 30% korting met onze staffelkorting
AantalKorting
2-3 paar sokken10% Korting
4-5 paar sokken20% Korting
6 paar sokken of meer30% Korting

Grijs-roze bamboe sokken

Onze basic Grijs-roze bamboe sokken voor de casual man of vrouw. Deze Grijs-roze bamboe sokken zijn ideaal voor je alledaagse en vrijetijdsgebruik en geeft jou een eigen identiteit. De basic bamboe sokken bieden een zeer hoog draagcomfort en hebben een uitstekende pasvorm. De sok voelt zijdezacht aan en blijft de hele dag comfortabel om je voeten zitten. De basic bamboe sokken zijn kleurrijk en te combineren met iedere outfit. De sokken zijn ook te verkrijgen in de kleuren zwart-bruin en blauw-groen.

Alle SQQUADD Bamboe Sokken worden van 100% bamboe touw gemaakt. De samenstelling van een sok bestaat uit 80% bamboe, 18% nylon en 2% elastaan. De zijdezachte stof van bamboe heeft zeer sterke vezels, waardoor de sokken een lange levensduur hebben. Door de open structuur van bamboe vezels, zijn de bamboe sokken in de zomer erg verkoelend en in de winter heerlijk warm. Door de ademende werking van de bamboe sokken blijven jouw voeten ook de hele dag fris en heb je minder last van zweet.

Om zo lang mogelijk te genieten van de SQQUADD Bamboe Sokken adviseren wij je om de grijs-roze bamboe sokken te wassen op lage temperaturen. Wassen op 30°C of 40°C graden is voldoende. Gebruik geen chloor of bleekmiddelen tijdens het wassen. En strijken is zeker niet nodig. Aan de waslijn laten drogen is meer dan voldoende. Meer tips? Bekijk dan onze pagina voor de wasvoorschriften.

Bamboe is milieuvriendelijk
Bamboe heeft als sterke eigenschap dat het goed is voor het milieu. Bamboe groeit namelijk erg snel zonder enige bestrijdingsmiddelen; ongeveer 1 meter per dag. En om te groeien heeft bamboe alleen zonlicht en weinig water nodig. Bamboe bevrucht ook de grond op kale of bijvoorbeeld afgebrande vlakken en biedt hierdoor een zeer gunstig leefklimaat voor veel dieren.

 

MEER SOKKEN = MEER KORTING

Tot wel 30% korting met onze staffelkorting
AantalKorting
2-3 paar sokken10% Korting
4-5 paar sokken20% Korting
6 paar sokken of meer30% Korting