GRATIS verzending vanaf €40,-
Basic Black-Red Sock
Basic Black-Red Sock
Basic Black-Red Sock
Cool Green-Blue Sock

Basic Black-Red Sock

Om iets meer op te vallen in jouw omgeving, draag je deze zwart-rode bamboe sok. Perfect om de aandacht te trekken wanneer dat nodig is. En perfect om te stralen omdat ze erg comfortabel zitten. De opvallende kleur rood aan de rand-, hak- en teenzijde straalt net dat extra vertrouwen uit. Laat jezelf zien en geniet van deze zijdezachte en naadloze bamboe sokken.

Eigenschappen

 • Premium bamboe kwaliteit
 • Perfecte kleurencombinatie
 • Voor hem en haar
 • Ook in grote maten beschikbaar
 • Comfortabel en naadloos
 • Materiaal: 80% bamboe, 18% nylon, 2% elastaan

 7,95

bamboo
Premium kwaliteit
Bamboe
zijdezacht
Zijdezacht en
comfortabel
globe
Productie in
Europa
delivery-box
1 tot 3 dagen
Levertijd
ZWART-ROOD BAMBOE SOKKEN

Deze zwart-rode bamboe sokken vallen in onze basic sokkenlijn. Deze lijn bestaat verder uit de volgende kleuren combinaties: Basic Black-Brown, Basic Blue-Green, Basic Grey-Pink en Basic Black-Blue. Mooie kleurrijke sokken die door hem en haar te dragen zijn. Voor iedere gelegenheid (vrijetijd, zakelijk, sportief of werk) is een SQQUADD bamboe sok verkrijgbaar die bij jou past.

MEER SOKKEN = MEER KORTING

Tot wel 30% korting met onze staffelkorting

AantalKorting

2-3 Paar sokken10% korting
4-5 Paar sokken20% korting
6 Paar sokken of meer30% korting
Wasvoorschriften

Om zo lang mogelijk te genieten van de SQQUADD Bamboe Sokken adviseren wij je om de bamboe sokken te wassen op lage temperaturen. Wassen op 30°C of 40°C graden is voldoende. Gebruik geen chloor of bleekmiddelen tijdens het wassen. En strijken is zeker niet nodig. Aan de waslijn laten drogen is meer dan voldoende.

Meer tips? Bekijk dan onze pagina voor de wasvoorschriften of klik hier.

Bamboe is mileuvriendelijk

Bamboe heeft als sterke eigenschap dat het goed is voor het milieu. Bamboe groeit namelijk erg snel zonder enige bestrijdingsmiddelen; ongeveer 1 meter per dag. En om te groeien heeft bamboe alleen zonlicht en weinig water nodig. Bamboe bevrucht ook de grond op kale of bijvoorbeeld afgebrande vlakken en biedt hierdoor een zeer gunstig leefklimaat voor veel dieren.

Kwaliteit

Naast de sterke eigenschappen van bamboe is er in het fabricageproces veel aandacht voor de kwaliteit van onze sokken. Op verschillende aspecten van
onze bamboe sokken worden hoge eisen gesteld:

 1. De elastische geribbelde rand zorgt voor een goede grip zodat de sok niet omlaag zakt. de speciale verwerking van elastaandraad in de rand zorgt voor een perfecte en niet knellende grip.
 2. De samenstelling van de sok bestaat uit: 80% bamboe, 18% nylon en 2% elastaan.
 3. De naden aan de teenzijde zijn extra verstevigd en op een speciale manier verwerkt, waardoor je de naden niet voelt.
 4. Het SQQUADD logo of beeldmerk (Trojaanse helm) komt altijd terug op onze sokken voor de herkenbaarheid. Dan weet je dat je bamboe sokken draagt van hoogwaardige kwaliteit
 5. De hakken zijn extra verstevigd en zorgen voor een zeer hoog draagcomfort.