Voor 16.00u besteld, vandaag verzonden

NL + BE gratis verzending vanaf 25,-

delivery-box

Alles in eigen voorraad

6-Pack Bamboe sokken Modern roze - Dames en Heren

Deze felle roze bamboe sokken zijn ook als 6-pack verkrijgbaar, voor als je elke dag wilt opvallen. Laat zien wie je bent en toon je karakter. Met deze comfortabele bamboe sokken om je voeten weet je hoe het is om elke dag te stralen en te genieten van elk moment. Ervaar de zijdezachte sokken van SQQUADD en houdt je voeten langer fris.

Eigenschappen

 • Premium bamboe kwaliteit
 • Houdt je voeten langer fris
 • Opvallende roze kleur
 • Unisex bamboe sokken
 • Als 6-pack verkrijgbaar
 • Materiaal: 80% bamboe, 18% nylon, 2% elastaan

 34,95

SKU N/A Category Tags , , ,
bamboo
Premium kwaliteit
Bamboe
zijdezacht
Zijdezacht en
comfortabel
globe
Productie in
Europa
Luchtig in de zomer
Isoleert in de winter
SQQUADD COMBI PACKS
Onze bamboe sokken zijn uniseks, dus perfect voor de man of vrouw. Met deze roze bamboe sok kom je zelfverzekerd over en is geen uitdaging meer te groot voor jou. De sokken bieden een zeer hoog draagcomfort en hebben een uitstekende pasvorm. De bamboe sokken voelen zijdezacht aan en blijven de hele dag comfortabel om je voeten zitten. De SQQUADD combi pack is ook te verkrijgen in de kleur groen en bruin.
Bamboe is mileuvriendelijk

Bamboe heeft als sterke eigenschap dat het goed is voor het milieu. Bamboe groeit namelijk erg snel zonder enige bestrijdingsmiddelen; ongeveer 1 meter per dag. En om te groeien heeft bamboe alleen zonlicht en weinig water nodig. Bamboe bevrucht ook de grond op kale of bijvoorbeeld afgebrande vlakken en biedt hierdoor een zeer gunstig leefklimaat voor veel dieren.

Kwaliteit

Naast de sterke eigenschappen van bamboe is er in het fabricageproces veel aandacht voor de kwaliteit van onze sokken. Op verschillende aspecten van
onze bamboe sokken worden hoge eisen gesteld:

 1. De elastische geribbelde rand zorgt voor een goede grip zodat de sok niet omlaag zakt. de speciale verwerking van elastaandraad in de rand zorgt voor een perfecte en niet knellende grip.
 2. De samenstelling van de sok bestaat uit: 80% bamboe, 18% nylon en 2% elastaan.
 3. De naden aan de teenzijde zijn extra verstevigd en op een speciale manier verwerkt, waardoor je de naden niet voelt.
 4. Het SQQUADD logo of beeldmerk (Trojaanse helm) komt altijd terug op onze sokken voor de herkenbaarheid. Dan weet je dat je bamboe sokken draagt van hoogwaardige kwaliteit
 5. De hakken zijn extra verstevigd en zorgen voor een zeer hoog draagcomfort.

Om zo lang mogelijk te genieten van de SQQUADD Bamboe Sokken adviseren wij je om de bamboe sokken te wassen op lage temperaturen. Wassen op 30°C of 40°C graden is voldoende. Gebruik geen chloor of bleekmiddelen tijdens het wassen. En strijken is zeker niet nodig. Aan de waslijn laten drogen is meer dan voldoende.
Meer tips? Bekijk dan onze pagina voor de wasvoorschriften of klik hier.