GRATIS verzending vanaf €40,-
6-Pack 2x Green & 2x Pink & 2x Brown
6-Pack 2x Green & 2x Pink & 2x Brown
6-Pack 2x Green & 2x Pink & 2x Brown
6-Pack 2x Green & 2x Pink & 2x Brown
6-Pack 2x Green & 2x Pink & 2x Brown
6-Pack 2x Green & 2x Pink & 2x Brown
6-Pack 2x Green & 2x Pink & 2x Brown
6-Pack 2x Green & 2x Pink & 2x Brown
Cool Green-Blue Sock

6-Pack 2x Green & 2x Pink & 2x Brown

Met deze kleurrijke SQQUADD combi pack ben je altijd verzekerd van vrolijke bamboe sokken in je garderobe. Deze combi pack bestaat uit 2 groene, 2 roze en 2 bruine bamboe sokken. Jij kiest de kleur die je wilt dragen, voor iedere gelegenheid. Waarom kiezen voor een SQQUADD sokkenbundel? Natuurlijk voor de beste prijs! Maar ook voor het milieu. We versturen hiermee namelijk meer sokken in één keer, zodat de bezorgers minder vaak op pad hoeven. Bovendien besparen we op deze manier verpakkingsmateriaal.

Eigenschappen

 • Premium bamboe kwaliteit
 • Zijdezacht en naadloos
 • Combi pack 6-pack
 • Voor hem en haar
 • Groene, roze en bruine kleur
 • Materiaal: 80% bamboe, 18% nylon, 2% elastaan

 29,99

bamboo
Premium kwaliteit
Bamboe
zijdezacht
Zijdezacht en
comfortabel
globe
Productie in
Europa
delivery-box
1 tot 3 dagen
Levertijd
SQQUADD 6-PACK BAMBOE SOKKEN

De sokkenbundels van SQQUADD geven jou de mogelijk om de leukste bundels te kopen tegen de beste prijs. De sokken zijn uniseks, dus perfect voor de man of vrouw. Met de combi packs kan je de sokken dragen onder een pak, tijdens het sporten of in je vrijetijd. De sokken bieden een zeer hoog draagcomfort en hebben een uitstekende pasvorm. De sok voelt zijdezacht aan en blijft de hele dag comfortabel om je voeten zitten. De SQUADD combi packs zijn verkrijgbaar in diverse kleuren combinaties.

MEER SOKKEN = MEER KORTING

Tot wel 30% korting met onze staffelkorting

AantalKorting

2-3 Paar sokken10% korting
4-5 Paar sokken20% korting
6 Paar sokken of meer30% korting
Wasvoorschriften

Om zo lang mogelijk te genieten van de SQQUADD Bamboe Sokken adviseren wij je om de bamboe sokken te wassen op lage temperaturen. Wassen op 30°C of 40°C graden is voldoende. Gebruik geen chloor of bleekmiddelen tijdens het wassen. En strijken is zeker niet nodig. Aan de waslijn laten drogen is meer dan voldoende.

Meer tips? Bekijk dan onze pagina voor de wasvoorschriften of klik hier.

Bamboe is mileuvriendelijk

Bamboe heeft als sterke eigenschap dat het goed is voor het milieu. Bamboe groeit namelijk erg snel zonder enige bestrijdingsmiddelen; ongeveer 1 meter per dag. En om te groeien heeft bamboe alleen zonlicht en weinig water nodig. Bamboe bevrucht ook de grond op kale of bijvoorbeeld afgebrande vlakken en biedt hierdoor een zeer gunstig leefklimaat voor veel dieren.

Kwaliteit

Naast de sterke eigenschappen van bamboe is er in het fabricageproces veel aandacht voor de kwaliteit van onze sokken. Op verschillende aspecten van
onze bamboe sokken worden hoge eisen gesteld:

 1. De elastische geribbelde rand zorgt voor een goede grip zodat de sok niet omlaag zakt. de speciale verwerking van elastaandraad in de rand zorgt voor een perfecte en niet knellende grip.
 2. De samenstelling van de sok bestaat uit: 80% bamboe, 18% nylon en 2% elastaan.
 3. De naden aan de teenzijde zijn extra verstevigd en op een speciale manier verwerkt, waardoor je de naden niet voelt.
 4. Het SQQUADD logo of beeldmerk (Trojaanse helm) komt altijd terug op onze sokken voor de herkenbaarheid. Dan weet je dat je bamboe sokken draagt van hoogwaardige kwaliteit
 5. De hakken zijn extra verstevigd en zorgen voor een zeer hoog draagcomfort.