GRATIS verzending vanaf €40,-
10-Pack Classic Black Socks
10-Pack Classic Black Socks
Classic Black Sock
Classic Black Sock
15-Pack 5x Black & 5x Blue & 5x Grey

10-Pack Classic Black Socks

Onze zwarte bamboe sokken zijn gebundeld in een 10-pack. Dus 10 paar zwarte sokken, tegen een gereduceerde prijs. Dit zijn onze best verkochte sokken en door ze als bundel aan te bieden, krijg je ook de beste prijs. Want bij ons geldt: meer sokken is meer korting. De bamboe sokken zijn van hoge kwaliteit en zitten zeer comfortabel om jouw voeten.

Eigenschappen

 • Premium bamboe kwaliteit
 • Comfortabel en zijdezacht
 • Beste verkochte sok
 • Unisex bamboe sokken
 • Als 10-pack verkrijgbaar
 • Materiaal: 80% bamboe, 18% nylon, 2% elastaan

 49,99

bamboo
Premium kwaliteit
Bamboe
zijdezacht
Zijdezacht en
comfortabel
globe
Productie in
Europa
delivery-box
1 tot 3 dagen
Levertijd
ZWARTE BAMBOE SOKKEN

Onze bamboe sokken zijn uniseks, dus perfect voor de man of vrouw. Deze zwarte bamboe sok geeft jou een stijlvolle uitstraling of je draagt de sokken onder een casual look. De sokken bieden een zeer hoog draagcomfort en hebben een uitstekende pasvorm. De sok voelt zijdezacht aan en blijft de hele dag comfortabel om je voeten zitten. De klassieke bamboe sokken zijn ook te verkrijgen in de kleuren grijs en blauw.

MEER SOKKEN = MEER KORTING

Tot wel 30% korting met onze staffelkorting

AantalKorting

2-3 Paar sokken10% korting
4-5 Paar sokken20% korting
6 Paar sokken of meer30% korting
Wasvoorschriften

Om zo lang mogelijk te genieten van de SQQUADD Bamboe Sokken adviseren wij je om de bamboe sokken te wassen op lage temperaturen. Wassen op 30°C of 40°C graden is voldoende. Gebruik geen chloor of bleekmiddelen tijdens het wassen. En strijken is zeker niet nodig. Aan de waslijn laten drogen is meer dan voldoende.

Meer tips? Bekijk dan onze pagina voor de wasvoorschriften of klik hier.

Bamboe is mileuvriendelijk

Bamboe heeft als sterke eigenschap dat het goed is voor het milieu. Bamboe groeit namelijk erg snel zonder enige bestrijdingsmiddelen; ongeveer 1 meter per dag. En om te groeien heeft bamboe alleen zonlicht en weinig water nodig. Bamboe bevrucht ook de grond op kale of bijvoorbeeld afgebrande vlakken en biedt hierdoor een zeer gunstig leefklimaat voor veel dieren.

Kwaliteit

Naast de sterke eigenschappen van bamboe is er in het fabricageproces veel aandacht voor de kwaliteit van onze sokken. Op verschillende aspecten van
onze bamboe sokken worden hoge eisen gesteld:

 1. De elastische geribbelde rand zorgt voor een goede grip zodat de sok niet omlaag zakt. de speciale verwerking van elastaandraad in de rand zorgt voor een perfecte en niet knellende grip.
 2. De samenstelling van de sok bestaat uit: 80% bamboe, 18% nylon en 2% elastaan.
 3. De naden aan de teenzijde zijn extra verstevigd en op een speciale manier verwerkt, waardoor je de naden niet voelt.
 4. Het SQQUADD logo of beeldmerk (Trojaanse helm) komt altijd terug op onze sokken voor de herkenbaarheid. Dan weet je dat je bamboe sokken draagt van hoogwaardige kwaliteit
 5. De hakken zijn extra verstevigd en zorgen voor een zeer hoog draagcomfort.