Voor 15.00u besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €35,-

40% korting op alle sokken en boxers

Waarom naadloze bamboe sokken?

Naadloze bamboe sokken

Waarom naadloze bamboe sokken de beste sokken zijn voor jou

Soms erger je je aan dingen waar allang een oplossing voor blijkt te zijn. ‘Wist ik dit maar eerder!’, zucht je dan. Een van dé oplossingen die je al had willen kennen: naadloze bamboe sokken. Met je sokken in een plas water stappen. Irritant. De solosokken die overblijven nadat je wasmachine de andere helft lijkt te hebben opgegeten. Argh. Knellende randjes om je enkels of gaten in je sokken waar precies je grote teen doorheen steekt. Allemaal vervelend.

Sokken zonder naad

Maar de ALLERGROOTSTE ergernis is toch wel die vervelende naad in je sokken. Als je er eenmaal op gaat letten, voel je hem constant. Het irriteert of schuurt aan de zijkant van je voet. Misschien wel precies bij je kleine teen. En dat is dus nergens voor nodig. Bamboe sokken zonder naad zijn de oplossing. En ja, ze bestaan. Sterker nog, alle sokken van SQQUADD geven een naadloos gevoel aan je voeten.

Je voeten dragen jou de hele dag. Je leven lang. Vanaf het moment dat je leert lopen tot de dag van vandaag. Tijdens je werk, als je een dagje gaat winkelen en wanneer je sport. Het is dus logisch dat je je voeten wilt beschermen. Met naadloze bamboe sokken doe je dat. Omdat de teenzijde op een speciale manier verwerkt is, komen er minder snel gaatjes in én is de pasvorm naadloos.

Bamboe sokken: comfort en stijl

Helaas wonen we niet in een land waar je elke dag op slippers loopt. Dat betekent dat onze sokken een dagelijks item zijn. In onze ogen een éxtra kans om ze te laten zien! Iedereen is op zoek naar of heeft een eigen stijl. En daar kun je mee shinen. In vrolijke kleurcombinaties of de basics, stijlvolle naadloze bamboe sokken maken een outfit af. Bekijk alle naadloze bamboe sokken winkel.

En voor iets wat je elke ochtend aantrekt, wil je ook niet inleveren op comfort. Wist je dat bamboe sokken helpen tegen zweetvoeten en een geïrriteerde huid? Dat komt door de antibacteriële stoffen in de bamboeboom. En de holle structuur van de vezels absorbeert gemakkelijk vocht, wat de stof ademend maakt. Zo blijven je voeten droog en fris.

De naadloze bamboe sokken hebben nog meer voor je in petto

Voor ons is de keuze voor sokken van bamboe zonder teennaad dus een logische keuze. Ze zitten lekker, zijn stijlvol en comfortabel. Maar bamboe belooft meer. Deze textielsoort heeft zoveel voordelen voor mannen en vrouwen. Het is een milieubewuste en natuurvriendelijke keus. Ten opzichte van katoen is de groei en verwerking van de harde, groene bamboestengels hartstikke duurzaam. En ook voor kinderen zijn bamboe sokken een uitkomst. De kwaliteit van de bamboevezel is ongekend en dit materiaal heeft een lange levensduur.

Wij deden onderzoek, we voerden gesprekken met veel leveranciers, bezochten fabrieken en testten materialen. Wij geloven in de kracht van bamboe, uit liefde voor kwaliteit. Van het design tot de productie, bij SQQUADD ligt de focus op comfort, stijl en kwaliteit. Je ontdekt bij ons zelf welke bamboe sokken jouw favoriet zijn.

Volg ons op Facebook en Instagram voor meer informatie en tips!