Bamboe footies

MEER SOKKEN = MEER KORTING

2-3 paar sokken 10% Korting | 4-5 paar sokken 20% Korting | 6+ paar sokken 30% Korting  

2-3 paar sokken 10% Korting
4-5 paar sokken 20% Korting 
 6+ paar sokken 30% Korting  

Bamboe footies

Voor hem en haar zijn er ook lage bamboe sokken, ook wel footies genoemd, beschikbaar in de kleuren zwart of wit. Deze lage bamboe sokken zijn onzichtbaar in de schoen en hebben een heerlijk draagcomfort. De bamboe footies zijn voorzien van een antislip bij de hiel waardoor deze lage bamboe sokken niet van de voet afzakken en altijd goed om je voeten zitten. Ideaal om te dragen in je sneakers.

Onzichtbare bamboe sokken

De SQQUADD bamboe footies zijn lage sokken die onzichtbaar zijn in de schoenen. Net zoals al onze bamboe sokken hebben onze bamboe footies ook een perfecte fit. De bamboe footies zitten direct goed en blijven de hele dag comfortabel om je voeten zitten. En door de ademende werking blijven jouw voeten ook de hele dag fris. De SQQUADD bamboe footies zijn alleen per 2-pack verkrijgbaar.

Langer genieten van bamboe footies

De sterke vezels van bamboegaren zorgen er voor dat de footies minder snel slijten en langer meegaan. Ook jij kunt bijdragen aan een langer gebruik van de footies. Trek daarom de footies niet te hard aan. Als de footies goed zitten rondom de hiel, dan is het goed. Kies ook voor een juiste maat. Een te grote maat zorgt voor meer wrijving, waardoor je sneller slijtage krijgt. En bij een te kleine maat, zit er te veel spanning en rek op de stof en de naden. Dan verhoog je de kans op gaatjes. 

Bescherm jouw voeten met bamboe sokken

De SQQUADD sokken hebben een hoogwaardige kwaliteit. Dit is ook direct te merken als je de sokken aantrekt. Het voelt zacht, maar stevig aan. Wij geloven in de kracht van bamboe. Want bamboe heeft sterke vezels. Deze vezels zorgen voor een goede isolatie, waardoor de sokken een ademende werking hebben. Jouw voeten gaan langer fris ruiken en je hebt minder last van zweet. Bamboe is antibacterieel en beschermt jouw voeten tegen schimmels. 
Bescherm jouw voeten tegen zweet, geur en schimmels met SQQUADD Bamboe Sokken!