SQQUADD ❤️ Panda’s

De bamboe sokken van SQQUADD; Wist je dat het dieet van panda’s vrijwel alleen uit bamboe bestaat? Dit kan wel 60 kilo bamboe per dag zijn! Dit zijn echter niet de soorten die wij gebruiken voor onze sokken. Zo houden wij ook nog eens de panda’s te vriend!

Bamboe is erg uniek met veel positieve eigenschappen op jouw comfort, het milieu en je huid. Bamboe groeit namelijk erg snel zonder enige bestrijdingsmiddelen; ongeveer 1 meter per dag. Verder heeft bamboe alleen zonlicht en een beetje water nodig om te groeien.

Tenslotte is bamboe hypoallergeen en heeft een antibacteriële werking. Dit zorgt ervoor dat bacteriën niet de kans krijgt om te ‘groeien’. Dit zorgt voor bescherming tegen geur, zweet en schimmels.

De belangrijkste voordelen van bamboe:

 1. Het is goed voor het milieu
  Bamboe groeit zonder bestrijdingsmiddelen en er is bijna geen water nodig.
 2. Het is heerlijk zacht
  Er zitten geen naden in onze bamboe sokken, dit zorgt voor het gladde gevoel onder je kleding. Zeg gedag tegen prikkels en irritaties!
 3. Bamboe is goed voor je huid
  Naast het comfortabele gevoel willen wij dat onze sokken ook enige bescherming bieden aan de voeten. Bescherming tegen geur, zweet en schimmels.
 4. Bamboe is heel sterk
  Dit komt door de sterke vezels van bamboe. Deze vezels blijven vormvast en kreukvrij, ook na het wassen en drogen.
 5. Langer fris met bamboe
  De microgaatjes in bamboe zorgen ervoor dat bamboe tot wel vier keer meer absorbeert dan katoen. Muffe geurtjes en zweetplekken zijn verleden tijd.

Bij ons stel je zelf je sokken pakket samen. Kies je bamboe sokken en profiteer van onze korting tot wel 30%. Onze sokken zijn geschikt voor hem & haar, jong en oud. Ideaal dus voor het hele gezin! Bekijk onze webshop en sociale media voor meer informatie.